Beskrivning

[Flera scenlägen] 8,7-tum * 3,5-tum - (julgåva) 16-färgs kristall RGB-lampa, genom en mängd olika dynamiska scenmusikmaskiner för att skapa de olika färgerna du behöver i konstvärlden.

?Fantiskt utseende?Fantastiskt utseende? Mer Furuxian diamantdesign är en enkel och silkeslen lyxupplevelse. Den lyser som en diamant utan att förlora sin speciella 3D-teknik. Temperamentet och dekorationen är teater, vilket skapar en bekväm atmosfär för människor att prata.

?Säkerhet och mobiltelefon? Lampan är gjord av högkvalitativ akryl. LED är enkla ljuskoncentrerande enheter och kan därför placeras bättre på hotellplatser.

?Nattens alla hjärtans dag-present? När nattlampan inte är tänd är den en perfekt matchning för ditt rum, och det naturliga och eleganta utseendet av kvartsdiamanter gör att det kan placeras var som helst i huset utan att synas från utsidan. På natten är det en färgstark och romantisk vacker nattlampa som kan lysa upp din kropp. Festpresenter till familj, vänner och klasskamrater som alla hjärtans dag-dekorationer/födelsedagar och presenter.

Specifikationer ?: ?
8,99 x 8,99 x 22,12 cm
vikt:
530 g

Objektnr 632795818

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 17:33

Crystal Skrivbordslampa RGB färgskiftande nattljus Rose Diamond Touch Lamp

Pris

151 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?