Beskrivning

Den gamla kultklassiskern Syndicate kommer äntligen tillbaka - en unik action/skjutare som utspelar sig i en inte alltför avlägsen framtid. Svenska Starbreeze står för utvecklingen av spelet.

Det hela utspelar sig 2069 och Syndicate tar med spelarna in i en mörk skrupelfri värld utan statligt styre, där flera syndikat slåss om total dominans eller lokala marknader.

Utan någon som ifrågasätter deras intentioner och handlingar, utkämpar de tre megaföretagen Eurocorp, Cayman Global, och Aspari, ett brutalt krig om makten över den viktiga amerikanska marknaden. I Syndicate-världen är allt digitalt sammanlänkat, inklusive människorna, och spelarna är inte begränsade till vapnen i deras händer. Med biochipet DART 6 implanterat i sina huvuden kan spelarna sakta ner tiden och göra intrång i den digitala världen runt om dem, och oskadliggöra fiender via uppgraderbar hacking-mekanik.

Syndicates blandning av en snabb actionladdad handling och futuristiska actionshooter-miljöer, kombinerat med ett innovativt gameplay, drar snabbt in spelarna i den unika digitala världen.

Vårt mål med Syndicate är att ge dagens spelare så väl som fansen av originalspelet en utmanande actionshooter. Jag är helt säker på att de kommer att gilla och känna igen arvet som gjorde det till en klassiker, konstaterar Jeff Gamon, EA Partners Executive Producer. Spelseriens fans kommer att känna igen många av vapnen och miljöerna, fast på ett helt nytt sätt. Spelet erbjuder även ett separat och omfattande CoOp-läge för fyra spelare med uppdrag från det kultklassiska originalspelet, vilket adderar ytterligare en dimension till den totala spelupplevelsen.

Vårt ordinarie pris: 499:-

Objektsnr 263732857

Visningar 3 380

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Syndicate - Helt nytt till PS3!!!

Pris

109 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?