Beskrivning

I en värld av spioneri är ingenting som det verkar i Obsidian Entertainments storsäljande RPG thriller, Alpha Protocol.

Spelaren tar rollen som Michael Thornton, en mycket skicklig men oerfaren operatör, tränad för att eliminera hot mot landets säkerhet.När ett uppdrag går fruktansvärt fel är Thornton den enda personen med informationen, skickligheten och utbildning till att stoppa en hotande internationell katastrof. För att göra det, kommer Thornton att utnyttja själva regeringens direktiv som fienden eftersträvat för att använda emot honom: Alpha Protocol.

Alpha Protocol ger spelaren full control över Michael Thornton: inte bara över Thornton's handlingar utan även hans personlighet och attityd, allt som kan vara avgörande för världens framtid. I moderna strider och med utmesjlade karaktärer ger Alpha Protocol spelaren ett färsk och nytt perspektiv på genren.

Med en historia som från de bästa spionromanerna och en ultrarealistisk spionagevärld, omdefinierar Alpha Protocol RPG genren för next-gen gamers. Titeln är utvecklad av Obsidian Entertainment, skaparna av Star Wars: Knights Of The Old Republic II The Sith Lords och Neverwinter Nights2.

Vårt ordinarie pris 399:-

Objektsnr 234468007

Visningar 4 027

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Alpha Protocol - Helt nytt till PS3!!!

Pris

219 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?