Beskrivning

EXPED MINI PUMP

Rek butikspris: 300 kr

Schwieziska EXPED är återförsäljaren som börjde tillverka egen utrstning på 80-talet. Sedan 1997 har de nått stor framgång med många utmärkelser för innovativ produktdesign i sin strävan efter att överträffa kundernas förväntingar i tillverkningen av expditionsutrustning med värderingen "The maximum outdoor experience with minimal means". www.exped.com

Expedmadrassens bästa vän!

En liten pump för Expeds alla liggunderlag. Med en vikt på bara 45 gram kan det bespara dig obehaget att blåsa upp ett liggunderlag på hög höjd, eller på havsnivå också för den delen. Pumpen har invändigt skum för att dra in luft. Luftpumpen är liten, kompakt och har en liten ögla för att kunna hängas upp. Med Exped Mini Pump tar det ca 1 minut att båsa upp ett standard liggunderlag.

Kompakt och smidig pump till alla madrasser från Exped. Med Expeds minipump pumpar du enkelt och snabbt upp madrassen.
Vänd madrassen med ventilerna uppåt och koppla in pumpen på inflate-ventilen. Därefter pumpar du med händerna på pumpen tills madrassen är så fylld som du önskar.

TIPS OM HUR DU JUSTERA LIGGKOMFORTEN PÅ DIN EXPEDMADRASS

För att justera liggkomforten så lägger du dig på madrassen så som du brukar sova. Justera därefter trycket så du sjunker ner lite grann och stäng därefter ventilen igen. Ju tjockare madrass du har desto mer kan du justera liggkomforten.

På Expeds madrasser är alla ventiler av "platt form" och det gör risken mindre att du trampar sönder den av misstag när du går runt i tältet. Detta skulle annars kunna bli förödande på ett längre äventyr om du inte kan laga madrassen. Det finns en "inluft" ventil och en "utluft" ventil, detta för att helt enkelt öka takten på hur snabbt du kan fylla och tömma madrassen.

Specifikation:

  • Vikt: 45 gram
  • Storlek: 12 x 9 cm
  • Kommer förvarad i en nylonpåse.
(sökord: liten pump expedmadrasser , liten pump till esxpeds madrasser , exped pump madrasser , exped pumpbag madrasser , exped luftpump mini madrasser )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599870620

Visningar 381

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

EXPED MINI PUMP, pump expedmadrasser

Pris

269 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 392 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?