Beskrivning

KLYMIT INSULATED STATIC V SLEEPING PAD

(Skillnaden på Insulated Static V och Insulated Static V Lite är enbart tjockleken på ytterväven vilket avgör vikt och slistyrka. Lite-serien har 30D polyester i jämförelse med 75D polyester i ytterväv.)

Rek butikspris: 1300 kr


Mått: 183 x 58 x 6 cm

Färg: Recon

Klymit kom till med idén om att upplevelsen av utomhusentusiaster kan förbättras med ny teknik och har därefter funnits med och tagit en allt stadigare position på marknadsandelar sedan starten 2007. Som ett lösningsdrivet företag har de utmanat de traditionella tillvägagångssätt för utformning och tillverkning av friluftsprodukter. Mest kända är de absolut för sina innovativa lättviksmadrasser med kompakt packstorlek och modern och värmeeffektiv design där de etablerat sig väl som en av de bättre men ändå inte en av de dyraste - en bra kombination tycker vi! Klymit har idag även sovsäckar, uppblåsbara kuddar, sittunderlag, en packraft mm i sitt sortiment!

Insulated Static V är ett islolerat hållbart liggunderlag för 3-säsongsbruk.

Insulated Static V-modellen från Klymit är ett lätt och slitstarkt liggunderlag som tar liten plats i din ryggsäck, bil eller motorcykel. Insultade Static V är väldigt bekvämt att sova på tack vare de V-formade kanalerna som avlastar vikten bättre vid rörelser.De enskilda kamrarna säkerställer god komfort även vid mycket aktivitet, vilket passar personer som rör sig mycket i sömnen. Designen säkerställer oöverträffad komfort, oavsett om du sover på sidan, ryggen eller magen.Sidokanalerna gör att du håller dig på plats och inte glider av luftmadrassen.

Synetisolering i luftkammarna ger ett R-värde på 4.4 (jämför med oisolerade modeller från Klymit som enbart har luft och ett R-värde på 1.3). Konstruktionen med luftspalterna mellan kanalerna på Insulated Klymit Static V tillåter sovsäckens syntetfyllda loft att fyllas av luft istället för att tryckas platt mot underlaget, vilket ger en ökad isolering. Madrassen är också något bredare än de flesta normala liggunderlag (183 x 58 cm) , där 51 cm bredd brukar vara standard, vilket gör att du har plats att röra dig under natten.

Förpackat är detta isolerade liggunderlag inte mycket större än ett stort mjölkpaket och inte väger in på endast 680 gram!En enkel ventil säkerställer uppblåsning på bara 10-15 andetag och möjliggör enkel tömning när det är dags att packa ihop det. Materialet i madrassen har den kraftigaste väven från Klymit på 75D polyester, vilket ger slitstyrka och gör detta mycket lämpligt för dig som gillar att sova direkt på marken. Liggunderlaget levereras i en packpåse och ett färganpassat lagningskit ingår för att kunna laga en reva på plats om olyckan är framme. Förövrigt gäller Klymits livstidsgaranti på material och fabrikationsfel.

Body Mapping Technology: Klymits patenterade V-shape design som ger stöd och komfort oavsett sovposition

Klymalite syntetisk isloering: lätt, komprimerabar och hållbar syntetfyllning i kammarna minskar transporten av luft mellan toppen- och bottenhalvorna på liggunderlaget, vilket ger hög isolering.

Side Rails: Integrerade höjda kanterna runt om gör att du inte glider av liggunderlaget. Det hämmar även luftflödet när du rör dig och vänder på dig.

Deep Weld Patterning: V-Konstruktionen med dess tuber/valv ger kanaler som gör att din sovsäck ligger luftigare mot liggunderlaget, vilket skapar expansions-zoner som ökar dess isolerande förmåga avsevärt.

Anti-Mikrobiellt laminat: Hela insisdans har ett laminat som som hämmar tillväxten av mikoorganismer, svamp och bakterier som annars kan orsaka dålig lukt och skada materialet.

Specifikation:

  • Storlek: 183 x 58 cm
  • Tjocklek: 6 cm
  • Packmått: 20 x 13 cm (längd x diameter)
  • Material: 75D Polyester
  • R-Värde: 4.4
  • Vikt: 680 gram
  • Kräver endast 10-15 andetag för att blåsa upp
  • Reparationskit ingår: ja
  • Klymits livstidsgaranti: ja
  • Syntetisolerad kärna (loft insulation): ja

(sökord: klymit liggunderlag, liggunderlag bäst i test, liggunderlag lättvikt, ultralätt liggunderlag, klymit luftmadrass ultralätt)

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

Tveka aldrig att höra av dig om du har produktfrågor innan köp

/ Väl mött!

Objektsnr 618931038

Visningar 273

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

KLYMIT INSULATED STATIC V SLEEPING PAD recon, liggunderlag

Pris

1 190 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 391 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?