Beskrivning

Liggunderlag till hammock, kan även användas i tält

KLYMIT INSULATED HAMMOCK V, liggunderlag hammock

Använd ett par gånger, fin kvalitet, fint skick!

Insulated Hammock V är ett innovativt, unikt och lovordat liggunderlag som är specialdesignat för att användas i en hammock (hängmatta).

Insulated Hammock V är det perfekta komplementet till din hammock som gör det möjligt att använda den året om. Denna uppblåsbara madrass kan placeras i din hammock och hålls säkert på plats tack vare specifika non-slip zoner. Den syntetiska fyllningen ger högsta komfort och erbjuder behaglig värme utan att tynga ner. Klymit Insulated Hammock V är gjort för att passa alla vanliga storlekar av hammock för en person. Underlaget har halkfria zoner som gör att den ligger där den ska och sovsäcken ligger även den där du vill ha den utan att kana runt.

Isolerade sidodynor omsluter kroppen för att skapa en barriär för att förhindra kyla från att ta sig in från sidorna och inte bara underifrån, vilket gör en stor skillnad i både värmne och komfort i jämförelse med traditionella liggunderlag.

Detta specifika liggunderlag för hängmatta väger endast 992 gram och packas mycket litet och kompakt med en behändig storlek som enkelt får plats i ryggsäcken. Skulle olyckan vara framme så medföljer även ett reparationskit.

Jag slänger med en pumppåse så du kan blåsa upp liggunderlaget utan el eller dina egna andetag som innehåller fukt. Bonus!

Fri frakt!

Önskar dig en fin friluftssommar!

Obs! Finns en separat annons med Hennessy hammock!

Objektsnr 631056807

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 08:56

KLYMIT INSULATED HAMMOCK V, liggunderlag hammock

Utropspris

|0 Bud

1 215 kr

Slutar om

Wasabi2007

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

95 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?