Beskrivning

Flerfunktionsrengöringskit för hörlurar och mer - återställ dina enheter till likt nya skick! Är du en av dem som blir irriterade när smuts och annat fastnar på svåråtkomliga ställen och försämrar prestandan och får dina tekniska produkter att se gamla ut? Flerfunktionsrengöringsset för hörlurar och andra, du kan ta och rengöra utan att skada produkten, och det trefunktionella och genomtänkta rengöringssetet passar alla hörlurar, tangentbord, mikrofoner, mobiltelefoner . och kuddar. och mer.

Spara tid med det här fantastiska verktyget
Kraftfull rengöring Flerfunktionsrengöringskit reparerar med multiverktygen som ingår i multi-kit: metallspetsrengöringspenna, mjuk och tät borste och flexibel set. . svamp Städningen är lättillgänglig från runt hörn och andra svåråtkomliga ställen.
Exempel: Rengöring av hörlurar Använd en metallspets och borste för att ta bort envisa fläckar och partiklar, och en svamp för att komma åt laddningsfodralet till de trådlösa hörlurarna. Borsten kan även komma in i ljudhålet, och detsamma gäller för mikrofoner och mobiltelefoner. Smuts i hörlurarnas mesh kan göra det svårt att höra, men med rengöring är det lätt att hålla allt gnistrande rent och luftfritt!

Objektnr 634685574

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 jul 07:14

MULTI RENGÖRINGS KIT FÖR HÖRLURAR

Pris

59 kr

Khatibs

Kungsbacka, Sverige

4.6

Khatibs

Företag

26 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också