Beskrivning

OBS! Detta är den första original utgåvan som släpptes av spelet. Inget Classic eller Platinum och därav en riktig raritet. Helt nytt, inplastat och mycket sällsynt. Det blir inte bättre än såhär! Endast 3 exemplar kvar i lager.


Trailer:

Den sista delen i triologin som utlovar mer av den mörka historien men även en hel del humor.

Inte alla kommer att överleva. Den uråldriga utomjordiska rasen "Reapers", har startat en fullskalig attack och de lämnar död och förödelse där de drar fram. Jorden har erövrats, galaxen står på randen till total förgörelse och du är den enda som kan stoppa dem. Priset för att misslyckas är högt - total utplåning. Du är Commander Shephard, en karaktär som du kan forma till din egen avbild.

Du styr händelseförloppet, vilken planet du kommer att rädda från att utplånas, och vilka allianser du kommer att skapa eller bryta medan du samlar trupperna som ska stoppa Reapers-hotet en gång för alla. Hur du strider är helt upp till dig: dra ut i krig med dragna vapen eller sök skydd för att planera ett mer taktiskt anfall. Använd din trupp till fullo eller spela som ensamvarg. Döda från distans eller anfall direkt i förödande närstridsattacker. Mass Effect 3 reagerar på alla beslut du fattar medan du spelar igenom en unik upplevelse som du själv skapar.

- En omfattande och spännande berättelse: Upplev ett episkt scfi-äventyr med flera olika alternativa slut som bestäms av dina val och handlingar.
- En massiv värld, kriga på galaxens planeter medan du samlar den ultimata armén som ska återerövra jorden innan det är för sent.
- Storskaliga och intelligenta fiender, strid mot enorma fiender och ta dig an en smartare motståndare som konstant kommer att utmana din bästa stridstaktik och hela tiden hålla dig på tårna.
- Lås upp en anpassningsbar vapenarsenal, skräddarsy varje vapen med kraftfulla och dödliga uppdateringar inklusive kikarsikten, extra stora magasin med mera, med mera. Varje enskilt vapen har sin egen kraftfulla effekt och utseende.
- Döda på distans eller gå i närstrid, anpassa din soldat och trupp för att kunna attackera fienden på dina villkor. Den enorma variationen av vapen, förmågor och utrustning låter dig kriga mot fienden med din spelstil.

Vårt ordinarie pris: 499:-

Objektnr 177093250

Visningar 4 611

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mass Effect 3 - Kinect kompatibel - Helt nytt till Xbox 360!!!

Pris

198 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 343 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också