Beskrivning

LIFESYSTEMS TICK TWEEZERS

Lifesystems kärnuppgift är att skydda äventyrare och upptäcktsresande mot naturens element. Ständig forskning, regelbunden produktöversyn och vetenskaplig innovation har hållit Lifesystems produkter i spetsen för hälsoskydd inom outdoor och resa i över 20 år.

Kompromisslösa värderingar inom kvalitet och prestanda är inbyggda i varje Lifesystemsprodukt. Oavsett om du njuter av att se olika kulturer genom att resa världen över, eller om du förbereder dig för nästa expedition, så ska din hälsa och säkerhet aldrig tas för givet. Syftet med Lifesystems är att ge det grundläggande skydd som du behöver.

En mycket välfungerande rejäl fästingborttagare med bra räckvidd

En nödvändig pryl alla borde ha med i ett First Aid-kit sommartid då den väger få gram och inte tar någon plats.

Om du hittar en fästing kan det vara en god idé att snabbt ta bort den för att minimera risken att den smittar dig med något av de virus fästingar kan bära på. Compact Tick Tweezers är kraftig men smidig fästingborttagare som klarar att ta bort både stora och små exemplar mycket effektivt och med säker precision så att inget blir kvar. Vi rekommenderar den här rejäla produkten som har bra nypförmåga och räckvidd så att du kommer åt att själv ta bort fästingar på baksidan kroppen eller på ditt husdjur.

Specifikation:

  • Lätt att ha med, lätt att använda
  • Vikt: 10 gram
  • Mått: 12 x 5 mm
  • Material: rostfritt stål (med plastskydd)

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599920898

Visningar 164

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

fästingborttagare, LIFESYSTEMS TICK TWEEZERS

Pris

79 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?