Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Assault Intercessors är bland de mest utbredda närastödsenheterna i ett kapitels arsenal. De skjuter sina tunga bultpistoler när de närmar sig fienden och ger sig in i striden, där de gör kort med sina fiender med brutala svängningar av sina kedjesvärd.

Assault Intercessors är den perfekta truppvalsenheten för spelare som föredrar mer aggressiva strategier (eller helt enkelt gillar att ladda alla fiender i sikte!), där de kan använda sina brutala krigsförband på nära håll.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en uppsättning av 10 Assault Intercessors. Modellerna kan sättas ihop som antingen en 10-mannagrupp, en trupp med 9 Assault Intercessors med en Sergeant eller 2 separata 5-mannalag, var och en med en egen sergeant. De är var och en beväpnad med ett Astartes kedjesvärd och tung bultpistol.

Det finns ytterligare komponenter i satsen som gör att du kan uppgradera dina Sergeant-modeller med unika huvuden, en hjälm som är låst i bältet och unika lutningsplattor för att hjälpa dem att sticka ut. Dina sergeanter kan också var och en utrustas med ett urval av specialistkrigsutrustning, inklusive ett kraftsvärd, power first eller thunder-hammare istället för deras Astartes-kedjesvärd, och en handflamer- eller plasmapistol i stället för deras tunga bultpistol.

Detta kit levereras med 10 x Citadel 32 mm runda baser och ett Ultramarines överföringsark.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 540914348

Visningar 1 403

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Assault Intercessors Space Marines Warhammer 40 000

Pris

399 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 009 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?