Beskrivning

NY Produkt direkt från Games Workshop!

Produktinformation:
Alla Space Marines är experter på den snabba strejken, men Reivers tar dessa färdigheter till nästa nivå. De är speciellt utbildade och utrustade för att utföra brutalt effektiva och oväntade angrepp. De gör detta med en plötslig raseri och chockerande våld, för Reivers fyller rollen som terrortrupper som sår rädsla och förvirring bland sina fiender.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en 10-manna Primaris Reiver Squad. Klädda i eleganta men brutalt funktionella Mk X power pansar, har de en hel del praktiska detaljer – de har var och en en hel del extra ammunition och utrustningspåsar, såväl som granatselar och bladslidor.

Modellerna kan sättas ihop som antingen en 10-mannagrupp, en trupp på 9 Reivers med en sergeant eller 2 separata 5-mannalag, var och en med en egen sergeant. Var och en har ett imponerande urval av vapenalternativ; 10 tunga bultpistoler, 12 bultkarbiner och 14 stridsknivar ingår, med laddningsalternativen karbin, pistol och karbin eller pistol och stridskniv. 2 av uppsättningarna med armar för stridsknivar har en kommunikationsuppsättning på vambrace, designad för sergeanterna. Bultkarbinerna har vardera framgrepp och böjda mags för den taktiska looken, och två av dem är modellerade mitt under omladdning. Varje modell kan också ta en gripsändare – 10 st ingår i hölster, med ytterligare 4 för att hållas i höger hand.

Varje modell kan också ha grav-rännor – 20 fenor ingår, 10 för varje sida av Reivers ryggsäckar. De har massor av hjälmalternativ också – 10 hjälmar med sin unika skalledesign, 10 med toppen borttagen och den nedre halvan kvar och 4 sergeantspecifika bara huvuden. Varje brösttallrik är dekorerad med en dödskalle och ett korsad dolkmotiv.

Primaris Reivers kommer som 228 komponenter och levereras med 10 Citadel 32 mm runda baser och ett överföringsark.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611 660 756

Visningar 904

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Primaris Reivers Space Marines Warhammer 40 000

Pris

405 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 085 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också