Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

De demoniska tjänarna i Khorne rinner från varpens galenskap till korruption och slakt, själva slagfältet förvrängs vid beröring av kaos. Dränkta Bloodletters hackar huvuden från axlarna, ledda in i det materiella planet av Bloodmasters, de största av sitt glupska slag. Monterad på toppen av de infernaliska motordjuren kända som Juggernauts, bryter en laddning från skoningslösa Bloodcrushers det mest stabila motstånd, medan outtröttliga Flesh Hounds förföljer alla som flyr över tid och rum.

Hämta dödskallar för Khorne med Combat Patrol: Chaos Daemons! Detta boxpaket ger dig alla enheter du behöver för att starta din samling eller förstärka en befintlig armé. Innehållet i denna uppsättning har valts specifikt för att ge dig en Chaos Daemons-styrka som är idealisk för spel i Combat Patrol-storlek – cirka 25 Power Levels modeller – och kommer också att spara pengar jämfört med att köpa innehållet individuellt.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
– 1x Bloodmaster
– 3x blodkrossar
– 10x kötthundar
– 20x blodbokstäver

Alla modeller levereras med lämpliga baser.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 557252933

Visningar 2 229

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Combat Patrol Chaos Daemons Warhammer 40 000

Pris

1 039 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 939 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?