Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Ses som särskilt välsignade av de mörka gudarna, Knights Abominant är genomträngd av varpens kraft. De släpper lös den här kraften i dödliga vågor, korrumperar och muterar dem i närheten och förbränner avlägsna fiender med explosioner av volkitenergi. I strid slår de slingrande, varpformade bihang, krossar allt som förblir oförsmutsat.

Detta flerdelade plastpaket bygger en Knight Abominant, ett titaniskt Lords of War-val för din Chaos Knights-armé – eller en vandrande Dreadblade för dina andra Chaos-arméer. Denna supertunga rollator är beväpnad med en folkitbrännare och vridande elektrosvall, samt en svängande balemace-svans och en ryggsköldsmonterad diabolus tung stubb. Knight Abominant tornar upp sig över de flesta modellerna på bordsskivan, monstruösa betar som sticker fram som fågelpterrorshades uppe på skrovet, och gör det till ett fantastiskt målningsprojekt. Den erbjuder en enorm grad av anpassning, med detaljerade komponenter som ondskefulla frontplattor och valfria kedjor, rör, spikar och horn som gör att du kan skapa en helt unik motor av ondska.

Detta kit kan också sättas ihop som en Knight Abominant eller Knight Rampager – alla återstående vapen, frontplattor eller tillbehör kan användas som reservdelar till dina andra Knight-kit.

Detta kit består av 176 plastkomponenter och levereras med en Citadel 170 mm oval bas. Dessutom ingår ett Chaos Knights-överföringsark med 339 runor, sigils och ikonografi av olika Dread Households. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 617042877

Visningar 772

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Chaos Knights Abominant 2022 Warhammer 40 000

Pris

1 129 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 986 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?