Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Mästare i de mystiska konsterna av naturen, och krigskonsten genom träning och fokus, strävar Lumineth Realm-herrarna efter att skapa balans i kosmos. Vanari-trupperna är stöttepelaren i Hyshs arméer – välutrustade, exceptionellt erfarna och dödliga oavsett om de är beväpnade med en storblad, gädda eller alvbåge. Ledda av Scinari-magiker – som Cathallar, som använder mystiska känslor som ett vapen – är de en kraft som de ogudaktiga ska frukta.

Om du är beredd att föra harmoni till Mortal Realms, är denna Vanguard-box en idealisk utgångspunkt för en ny Lumineth Realm-lords-kollektion – eller en enorm välsignelse för en befintlig – och kommer att spara pengar jämfört med att köpa innehållet separat . Boxen innehåller en mystisk hjälte och en mängd Battleline-enheter, som erbjuder kraftfulla offensiva, defensiva och varierade alternativ som en komplett armé i en låda för spel av Warhammer Age of Sigmar.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:

– 1x Scinari Cathallar
– 5x Vanari Bladelords
– 10x Vanari Auralan Wardens
– 10x Vanari Auralan Sentinels

Alla modeller levereras med lämpliga baser.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 576879098

Visningar 1 896

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Vanguard: Lumineth Realm-lords Warhammer Age of Sigmar

Pris

839 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 980 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?