Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Hedoniterna i Slaanesh njuter av lidande och dyrkar sin frånvarande gudom genom att delta i de mest vidriga handlingar man kan tänka sig. Bemyndigade av fördärv och beroende av extrema sensationer, är den mörka prinsens tjänare ett gissel på rikena. Varje krigsband är en oförutsägbar och quixotisk terror, styrd av djävulska nycker när de erövrar och plundrar.

Om du funderar på att sprida härliga överflöd över Mortal Realms, är den här boxen ett utmärkt sätt att starta en ny Hedonites of Slaanesh-armé – eller lägga till en befintlig samling – och kommer att spara pengar jämfört med att köpa kiten individuellt. En mystisk Shardspeaker leder styrkan med häftiga illusioner, skyddad av en livvakt av muterade Slaangor Fiendbloods. Blissbarb Archers erbjuder en mobil Battleline som regnar ner pilar med giftiga spetsar, medan Slickblade Seekers tävlar fram på häpnadsväckande snabba demonmontering. Det är en komplett och balanserad armé i en låda, så att du kan starta dina egna sadistiska kampanjer i Warhammer Age of Sigmars spel.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
– 1x Shardspeaker av Slaanesh
– 3x Slaangor Fiendbloods
– 5x Slickblade Seekers, som alternativt kan byggas som Blissbarb Seekers
– 10x Blissbarb Archers, plus 1x Blissbrew Homonculus

Alla modeller levereras med lämpliga baser.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 588826522

Visningar 1 208

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Vanguard: Hedonites of Slaanesh Warhammer Age of Sigmar

Pris

989 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 066 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också