Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Rothallarna under Gnarlwood är okänt territorium, där lurande fasor jagar de oförsiktiga. Ändå kan även dessa vilda invånare bindas – antingen genom magiska medel eller imponerande bedrifter av djurhantering – och tränas för att slåss tillsammans med krigare med viljestyrka att befalla dem. Ett sådant krigsband kan ta sig in i striden tillsammans med ett skrämmande menageri av bestar som sliter in i sina fiender med elaka stingrar, gnisslande tänder och sliter klor i en sann Beastbound Assault.

Fastna i Warhammer Underworlds eller blanda ihop ditt spel med den kompletta Beastbound Assault Rivals-leken, som kan användas av alla krigsband – inklusive de från tidigare säsonger. Dessa kort kan användas som en fristående kortlek i Rivals-spel, blandas med ett krigsbands unika kort för Nemesis-spel, eller användas för att bygga en kortlek från grunden i Relic-spel. Den här kortleken innehåller inga trollformler, så krigsband från alla årstider kan använda den till godo.

Varje kort är helt nytt i spelet, fokuserat på att göra aggressiva spelningar som kan flexa till en kontrollstil tack vare unika Denizen-uppgraderingar. Krigsband som innehåller ett antal Minions och Beasts, som Hexbanes's Hunters, the Gnarlspirit Pack, the Exiled Dead och Blackpowder's Buccaneers kommer att klara sig särskilt bra med detta kortlek.

Denna kortlek innehåller en 32-korts universell Rivals-lek, bestående av:
- 12x objektiva kort
- 10x gambitkort
- 10x uppgraderingskort

1x bakgrundskort som innehåller en leklista med Beastbound Assault-korten

Du behöver ett Warhammer Underworlds krigsband, inklusive deras fighter-kort, för att använda innehållet i denna lek.

Rivals-formatet är designat för att vara det mest lättillgängliga sättet att spela Warhammer Underworlds, eftersom spelare möter med förgjorda kortlekar i ett skicklighetstest. Regler för alla format finns på Warhammer Community-webbplatsen.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 587230372

Visningar 331

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Beastbound Assault Rivals Deck Warhammer Underworlds: Gnarlwood –

Pris

199 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 069 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också