Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Vid slutet av en lång och blodig väg står arméerna i Farsight Enclaves redo att säkra den slutliga segern över Ork-horderna. När Commander Farsights djärva attack når ett kritiskt stadium, bryter en Ark of Omen och dess medföljande Balefleet ut ur varpen för att krossa balansen i konflikten.

Kastas in i en desperat kamp för överlevnad mitt i ett rasande trevägskrig, tvingas T'au att vidta desperata åtgärder. Deras kämpande reträtt ser dem tvingade att göra en planetfall i en värld som O'Shovah lovade att aldrig sätta sin fot på igen. Med alla andra alternativ uttömda och fiender närmar sig på alla sidor, börjar T'au en hit-and-run-strid bland de livlösa avfallen och kusliga ruinerna av självaste Arthas Moloch.

Insnärjd av Vashtorr the Arkifanes galaktiska intriger och hans oheliga tjänare, överkörda av brölande grönskinnshorder och hotad av mörka och lömska krafter från bortom slöjan, kan O’Shovah möta sin sista undergång. Kommer hjälpen att nå honom i tid? Kommer de mörka gudarnas tjänare att säkra sitt diaboliska pris? Eller kommer denna konflikt att nå ett totalt mörkare och främmare slut?

I den här 104-sidiga inbundna boken hittar du:
– Den pågående berättelsen om Warhammer 40 000, med galaxskakande implikationer för T'au
– En inspirerande uppvisning av fotografi och stridsscener, med arméerna som slåss mot Arthas Moloch
– Ytterligare regler för användning av fem fraktioner i ombordstigningsaktioner – T’au Empire, Asuryani och Ynnari, Drukhari, Harlequins och Adepta Sororitas
– Regler för att spela Dark Depths-spel som utspelar sig i den omappade underlivet av ett rymdhulk, så att du kan mixa och matcha åtta brädlayouter
– Regler för att spela flerspelaruppdrag för tre till fyra spelare, inklusive 12 nya uppdrag

Med den här boken får du också en kod för att låsa upp innehållet Arks of Omen: Farsight i Warhammer 40 000: The App.

Du behöver ett exemplar av Warhammer 40 000 Core Rules and Arks of Omen: Abaddon för att använda innehållet i den här boken.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 599404926

Visningar 234

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Arks of Omen: Farsight Warhammer 40 000

Pris

389 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 961 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?