Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop!

Info från leverantör:Parasites of Mortrex sveper på läderartade vingar och använder sina hullingförsedda äggläggare för att driva in Rippers dräktighetsskida djupt in i offrens kroppar. Dessa snabbt växande varelser tuggar sig snart fria från sina olyckliga värdar. Sådant var ödet för försvararna av den kejserliga planeten Mortrex, världen som först förbannades av parasiternas angrepp. Nu skapar de förödelse på Hive-flottans fiender genom att sväva över försvar och så olyckliga själar med begynnande Rippers.

Detta kit tar upp en parasit av Mortrex. Beväpnad med klor på lemmar och en hullingförsedd äggläggning, är denna bevingade best en mobil inkubationsorganism som rymmer hundratals Ripper-skidor. Med en mängd skrämmande förmågor lägger denna unika biomorf till störande taktiska alternativ till de redan oförutsägbara rankorna i Hive Fleet.

Detta set består av 12 plastkomponenter och levereras med en Citadel 40 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.

Objektnr 609713131

Visningar 272

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Tyranids Parasite of Mortrex Warhammer 40 000

Pris

289 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 988 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?