Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
I tiotusen år har sökaren av mystiska sanningar, känd som Ahriman, strövat runt i galaxen i en strävan efter att förvärva varje artefakt, varje bok och varje bokrulle som hyser elakartade krafter. Världar brinner i hans skugga när han plockar dessa skatter från deras ägare med alla nödvändiga medel. Motstånd är det sista misstaget hans fiender kan göra – Tzeentchian magi omformar verkligheten runt dem, ett pass av Black Staff som vrider deras kroppar onaturligt tills ingenting återstår än bubblande kött. Ahriman, herre över en bruten legion; hans beslutsamhet är sådan att ödet självt böjer sig efter hans infall.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera Ahriman, ärketrollkarlen av de tusen sönerna. Beväpnad med en Inferno-bultpistol och Ahrimans Black Staff kommer han upphöjd på en skiva av Tzeentch. Levereras med en Citadel 40 mm rund bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 607781458

Visningar 440

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Ahriman Arch Sorcerer of Tzeentch Thousand Sons Warhammer 40 000

Pris

319 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 052 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också