Beskrivning

NY Produkt direkt från Games Workshop!

Produktinformation:
Kaplaner väcker rymdmariner till krig med sina litanier av tro, och aldrig är denna andliga befästning viktigare än mitt i blodet och fasan från boardingaktioner och strandhuvudstrejker. Således är Chaplains utbildade att bära formidabla Terminator-rustningar så att de kan slåss tillsammans med veteranstridsbröder i den tyngsta striden.

Denna flerdelade plastsats bygger en Space Marine Chaplain klädd i hållbar Terminator-rustning. Denna inspirerande talare trampar in i strid och krossar dödskallar med en crozius arcanum – hans dödliga ämbetspersonal. I sin andra hand bär han antingen en snäcksprutande stormbult eller en massiv bendäckad reliksköld, vilket ger honom ytterligare skydd i strid. Satsen erbjuder också valet av en hjälm eller ett bara huvud med rebreather, båda i skelettstil av Chaplains, såväl som två olika huvuden för crozius.

Detta kit innehåller 25 plastkomponenter och 1 x Citadel 40 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 610544212

Visningar 772

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Chaplain in Terminator Armour Space Marines Warhammer 40 000

Pris

289 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 069 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också