Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Ancients bär ett Space Marine Chapters dyrbara standarder. Dessa härliga reliker har varit närvarande i några av kapitlets mest anmärkningsvärda strider, deras välarbetade design till minne av otaliga kampanjer och hjältedåd. De är symboler för osjälviskt engagemang och stridsbröders okrossbara lojalitet.

På fältet inspirerar närvaron av dessa veteraner från rymdmariner och deras ovärderliga reliker närliggande stridsbröder till episka bedrifter av tapperhet och aggression i deras kapitels namn.

Den här modellen inkluderar ett urval av hjälmförsedda och ohjälmade huvuden, samt två olika banderoller med skulpterade detaljer, och ett val av bultgevär eller kraftsvärd. Satsen består av 22 plastkomponenter, med vilka du kan montera 1 modell, och levereras med en 40 mm Citadel Round Base.

Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611643569

Visningar 293

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Primaris Ancient Space MarinesWarhammer 40 000

Pris

279 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 986 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?