Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:De köttätande domstolarna regerar i skuggorna av ruinerade imperier. Horder av kannibaler samlas under de vampyriska avskyarnas vilseledda styre, helt övertygade om att de är ädla riddare och trogna livegna som är engagerade i rättfärdiga uppdrag. Bepansrade i villfarelse och häftiga av omättlig blodtörst kokar dessa andar från skuggorna i en vansinnig ström, och hotar alla som strövar omkring i ödemarkerna och blodiga skrymslen av verkligheten. Ushorans barn är med rätta fruktade över de dödliga rikena, och deras hunger – och inflytande – bara växer.

Den här arméuppsättningen tillhandahåller en vilseledd mängd fula nya miniatyrer som du kan bygga dina köttätares domstolar med och börja överköra de dödliga rikena med. En flod av Cryptguard griper rostade vapen i smutsskorpa klor, medan Morbheg Knights sveper från himlen ovanpå skrikande kiroteranhästar. Dessa djävlar leds av galna och monstruösa vampyrer – en bevingad avskyvärd Gorewarden och en förnedrad men formidabel Varghulf Courtier.

Dessutom ingår en exklusiv lanseringsutgåva av Battletome: Flesh-eater Courts, fylld med regler, lärdomar och fantastiska konstverk, med ett mjukt omslag, svart bandmarkör och guldförgyllda sidkanter. Att slåss med din samling görs ännu enklare av en exklusiv uppsättning warscroll-kort, förbättringskort och tokens som hjälper dig att ge dig ut på dina ädla uppdrag – allt bara tillgängligt i denna box.

Detta set innehåller följande plastminiatyrer i flera delar:
– 1x Avskyvärda Gorewarden
– 1x Varghulf Courtier
– 3x Morbheg Knights
– 20x Cryptguard

Denna uppsättning innehåller även följande artiklar, som är exklusiva för denna box:
- Battletome: Flesh-eater Courts (Launch Edition) – 88-sidig inbunden bok med en exklusiv variant med mjukt omslag, guldfolieblockering, guldförgyllda sidkanter och en sidmarkör med svart band
- Warscroll Cards: Flesh-eater Courts – 27 exklusiva kort som beskriver varje enhet som är tillgänglig för Flesh-eater Courts
- Förbättringskort: Köttätarbanor – 33 exklusiva kort som beskriver de unika stridsegenskaperna och förbättringarna av köttätarbanorna
- Flesh-eater Courts Token Sheets – 30 exklusiva dubbelsidiga tokens för användning tillsammans med dina warscrolls, inklusive stridstaktik, kommandopunktsmarkörer, noble deeds point-markörer och mer

Alla modeller levereras med lämpliga baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Battletome innehåller en engångskod för att lägga till boken i ditt digitala bibliotek i Warhammer Age of Sigmar: The App.

Warscroll-korten, förbättringskorten och tokenbladen som beskrivs ovan är exklusiva för Flesh-eater Courts Army Set och kommer inte att vara tillgängliga separat vid ett framtida datum. Denna otroliga låda är strikt begränsad i kvantitet, vilket betyder att när den väl är borta är den borta – säkra din innan det är för sent!
Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 618088877

Visningar 2 003

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Flesh-eater Court Army Set Age of Sigmar Warhammer

Pris

1 349 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?