Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Tauros Venator är ett terrängfordon, gynnat av Palanite Enforcers som en snabb interceptor som är idealisk för att polisa de viktiga ridgeways som korsar Necromundas askavfall. The Enforcers har bara en begränsad närvaro bortom städerna, så dessa snabba men välbeväpnade fordon är avgörande för att ta sig igenom utlandet i snabb takt och föra brutal rättvisa åt dem som skulle hota rika skråkonvojer eller respektabla hiver-resenärer.

Denna flerdelade plastsats bygger en Enforcer Tauros Venator – ett robust, sexhjuligt fordon som används av Palanite Enforcers. Venators torn har ett urval av tunga vapen – tvinnade tunga stubbar eller hjärnskakningskanoner – och kan monteras utan lim, så att du kan vrida den runt mitt i striden. Palanite Ranger i förarsätet kan byggas med två olika poser, medan skytten kommer med ett val av hjälm eller rebreather-mask. Satsen innehåller också tre förvaringsartiklar för att tillbehöra din Venator, såsom reservbränsle och ödemarksutrustning.

Denna uppsättning består av 97 plastkomponenter. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Regler för användning av Enforcer Tauros Venator finns i tillägget Necromunda: The Aranthian Succession – Ruins of Jardlan, som är tillgängligt separat.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 623591756

Visningar 289

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Necromunda: Palanite Enforcer Tauros Venator

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 050 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig