Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Leman Russ Assault Tanks som används av Solar Auxilia är aggressiva, tungt bepansrade fordon, förstärkta med solar-mönster överlevnadssystem som tillåter både tank och besättning att arbeta under de svåraste förhållandena. Skvadroner av anfallsstridsvagnar ställs i direkta attacker, med tillräckligt med rå eldkraft för att slå igenom befästa positioner i nära stöd av infanteritercios.

Denna flerdelade plastsats bygger en Solar Auxilia Leman Russ Assault Tank, ett formidabelt fordon med ett urval av kraftfulla vapen. Dess torn rymmer ett av tre primära vapen – en explosiv demolisherkanon, avancerad bödelplasmakanon eller en brännande makro-saker av folkit. Den har också ett skrovmonterat vapen - en tung bolter, lascannon, autokanon, multilaser eller tung flamer. Tornet och båda vapnen har limfri montering, så att du kan justera deras positioner mitt i spelet.

Satsen innehåller komponenter för att uppgradera din Leman Russ med en jägare-mördarmissil och schaktblad, och tornluckan kan byggas med stängda dörrar, eller öppnas för en Solar Auxilia-skytt med ett stiftmonterat vapen – en tung flamer, multi- laser eller tung stubb. Du hittar också massor av kosmetiska alternativ, såsom sigils, pansarlappar, en spotter och ett urval av besättningshuvuden.

Detta kit består av 166 plastkomponenter, samt ett Solar Auxilia Vehicle Transfer Sheet som innehåller 180 högkvalitativa vattenrutschbanor. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629654719

Visningar 122

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Leman Russ Assault Tank Solar Auxilia Horus Heresy Warhammer

Pris

429 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 966 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?