Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Dracosan Armored Transport är en tungt beväpnad personalbärare, tillverkad enligt högsta standard och konfigurerad med system som gör att Solar Auxilia kan passera de mest riskfyllda stridsområdena. Dracosan är tillräckligt stor för att rymma en sektion med full styrka av 20 Solar Auxilia-infanterier, och skyddar dem från allt utom den mest intensiva fiendens eld samtidigt som de använder sina egna vapen för att slå fiendens positioner till damm.

Denna flerdelade plastsats bygger en Dracosan Armored Transport, en skrymmande Solar Auxilia trupptransportör. Detta enorma fordon är laddat med skyddande plätering och miljösystem för att hålla lasten vid liv, och har en kraftigt bepansrad åtkomstdörr på båda sidor. Dracosans skrov stödjer ett av två vapen, vilket gör att det kan stödja ditt infanteri även efter att ha levererat dem till frontlinjerna – en tung lascannon för att plocka av fiendens rustning, eller en explosiv demolisherkanon för att göra kort med bunkrar.

Satsen innehåller komponenter för att uppgradera din Dracosan pansartransport med jägar-mördarmissiler, en flaresköld och ett schaktblad. Den bakre luckan kan byggas med stängda dörrar, eller öppnas för en Solar Auxilia-skytt med ett tappmonterat vapen - en tung flamer, multilaser eller tung stubb. Du hittar också massor av kosmetiska alternativ, såsom sigils, pansarlappar, en spotter och ett urval av besättningshuvuden.

Detta kit består av 154 plastkomponenter, samt ett Solar Auxilia Vehicle Transfer Sheet som innehåller 180 högkvalitativa vattenrutschbanor. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629655164

Visningar 108

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Dracosan Armoured Transport Solar Auxilia Horus Heresy Warhammer

Pris

599 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 980 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?