Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Wintermaws tunnlar sägs dölja gamla skatter, förlorade hemligheter och till och med dödliga själar fångade i evig is. Men de dumdristiga nog att göra anspråk på sådana priser kommer snart att stöta på de avskyvärda grävande styggelser som dödade dessa stackars själar i första hand...

Det ultimata konkurrenskraftiga miniatyrspelet dyker djupare in i Death Gorge med Warhammer Underworlds: Wintermaw-boxen. Den här lådan har allt du behöver för att börja spela, inklusive två kompletta krigsband, fyra kortlekar, tärningar, tokens, brädor och mer.

Warhammer Underworlds är ett däckbaserat strategispel med skärmytslingsstrider som utspelar sig i Warhammer Age of Sigmars Mortal Realms. Den är full av action, smarta kombinationer och tricks och ett snabbt spelande. Du kommer att kunna komma igång direkt med de fyra kompletta 32-korts Rivals-lekarna som ingår i lådan – en för Bretherin of the Bolt, en för The Skinnerkin och två universella Rivals-lekar för alla krigsband. Om du vill kan du till och med skräddarsy din egen kortlek med universella kort från andra Warhammer Underworlds-expansioner för nästan oändligt strategiskt djup.

Detta set innehåller:

– En komplett och kortfattad regelbok för Warhammer Underworlds – omformaterad för att göra det ännu enklare att komma igång. Wintermaw betonar Rivals kortlekar, och erbjuder nya sätt att blanda ihop dina spel och hålla saker fräscha och balanserade. Det fängslande bakgrundsmaterialet fördjupar sig djupare i den isiga Death Gorge och de skrämmande rimevirm-bonen i Wintermaw.

– Hela Bröderna från Bolts krigsband. Varje akolyt av denna religiösa ordning från Sigmars städer har träffats av blixten och fortsätter att söka nya stormar för att bevisa sin hängivenhet för Sigmar. Sätt ihop ditt krigsband snabbt med fem push-fit-modeller, gjutna i ljusgrå för att sticka ut även när de är omålade, komplett med fighter-kort och en komplett Rivals-lek

– Det kompletta Skinnerkin krigsbandet. Vanföreställningar med skavt hår, benbesatt hud och onda tänder, Skinnerkin tror sig vara kungliga kockar och fina gourmeter. De uråldriga frusna liken i Wintermaw presenterar en mängd exotiska kötträtter, lämpliga för Summerkingens bankettsal. Med fem push-fit-modeller, gjutna i en sjukt grön färg, plus fighter-kort och en förgjord Rivals-lek, är du redo att slåss omedelbart.

– Ytterligare två universella Rivals-däck som kan användas av vilket krigsband som helst – släpp loss de sanna fasorna i Wintermaw med Rimewyrm's Bite, och utdela ytterligare styggelser mot dina fiender med Hungering Parasite.

– Ett par dubbelsidiga spelbrädor för att representera de isiga fallgroparna och frusna kyrkogårdarna djupt inne i Wintermaw.

– Warhammer Underworlds tokens, inklusive mål, sårmarkörer, glory points och många, många fler
.
– 11 tärningar: fem attacktärningar, tre försvarstärningar och tre magiska tärningar, tillräckligt för de mest förödande slag, desperata undanflykter och katastrofala besvärjelser

Wintermaw är perfekt för att få nya spelare igång snabbare än någonsin med den strömlinjeformade regelboken och ytterligare Rivals-däck, och är idealisk för att uppdatera Warhammer Underworlds-veteraner inför den nya säsongen.

Denna låda innehåller push-fit miniatyrer, som levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629979299

Visningar 226

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warhammer Underworlds Wintermaw

Pris

699 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 970 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?