Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Roman En Age of Sigmar

Endast dödandet lugnar stormen i min själ. Bara dödandet bevisar att jag är dottern Sigmar gjorde mig till.

LÄS DET FÖR

Följ Sigmars främsta jägare, Yndrasta, när hon förföljer sitt byte genom det förrädiska riket Ghur. Kan hon hitta och döda denna varelse, eller kommer hon att upptäcka ett farligare monster i sin egen reflektion?

BERÄTTELSEN

Den nomadiska slädestaden Riika-Min glider oändligt längs den isiga tundran i Ghur, dess invånares tillvaro sammanflätad med rikets rytm. Men något stör balansen i Odjurens rike, och när en kraken plötsligt attackerar, skickar Sigmar sin mästarspårare, Yndrasta, det himmelska spjutet, för att jaga det.

I Riika-Min möter Yndrasta Njda och försöker vägleda sitt folk till säkerhet. Njda är på en gång rädd och vördnad för den guldklädda krigaren från himlen, och får snart veta hur farligt det kan vara att ta sig mellan en jägare och hennes stenbrott – för trots all sin skräckinjagande skönhet är Yndrasta lika dödlig som odjuret de söker.

När de närmar sig sitt mål måste Njda lära Yndrasta djurens rikes vägar, och hon kommer snart på sig själv med att undra vem det verkliga monstret är – leviatanen som lurar i djupet, eller det himmelska spjutet som skickas ner från himlen?

Skrivet av Noah Van Nguyen.
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633090197

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Yndrasta The Celestial Spear Skrivet av Noah Van Nguyen.(Paperback)

Pris

95 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?