Beskrivning

Ny produkt direkt från The Army Painter
Om du är ny i airbrush-spelet och har letat efter startsatser för airbrushmålare eller bara sätt att börja som är nybörjarvänliga och lätta att närma sig, då är Warpaints Air Starter Set rätt väg att gå.

Warpaints Air-serien är mycket berömd och välkänd för att vara airbrush-färdiga färger direkt från flaskan, vilket gör att du har rätt konsistens från början och slipper krånglet med att späda ut din färg före användning.

Detta är en stor fördel för nybörjare eftersom du helt enkelt kan ladda din airbrush-pistol direkt utan att oroa dig för om konsistensen är för tjock eller tunn. Med den här aspekten sparar du mycket tid plus att det gör dykningen i airbrushing mindre skrämmande och upplevelsen mycket lättillgänglig.

Warpaints Air Starter Set är ett fantastiskt sätt att starta din samling av Airbrush-färger. Med en vald startpalett med 12 färger av några av de mest användbara och skarpa färgtonerna för airbrushing, låter setet dig komma igång från det ögonblick som det packas upp.

Våra färger är av högsta kvalitet eftersom vi använder speciellt utvalda levande pigment som erbjuder hög täckning, tack vare deras ultrafiltreringsprocess. Detta, i kombination med en mycket stabil och makalös hartslösning, är färgvetenskap när den är som bäst! För att göra saker enklare kommer Warpaints Air förladdad med två stålmixerkulor

För tips och tricks för att airbrush och för att komma igång med det, rekommenderar vi att du kollar in följande videor som hjälper dig på vägen: Hur gör man: Airbrush (för nybörjare) och How-To | Airbrush (Felsökning av vanliga problem).

Innehåll:
12 x 18 ml Warpaints Air

1 x 100 ml Warpaints Air Primer


Ännu mer info från leverantören:

Warpaints™ Air är högkvalitativa akrylfärger med utmärkt konsistens och opacitet speciellt framtagen för att gå in i en airbrush. Vissa färger som blå nyanser kommer att ha en bättre opacitet än gula nyanser, till exempel. Eftersom pigment beter sig olika från färg till färg, precis som Warpaints™. Vi arbetar ständigt för att vår produkt ska uppfylla de höga krav som ställs av hobbymålare var som helst i världen, och att konsistensen och kvaliteten är något vi menar allvar med att bevara.

Skaka väl
När du köper Warpaints™ Air kan färgen inuti ha separerat lite. Så innan du laddar din airbrush måste du skaka dem så här:

Skaka flaskan i 30 sekunder
Krama ut lite färg för att kontrollera konsistensen, redo att ladda

Har du ingen airbrush? Använd en pensel istället
Warpaints Air-serien är designad för att vara airbrush-färdig direkt från flaskan, men om du inte har en airbrush fungerar det också att applicera färgen med en pensel. Det kräver bara ett extra lager eller två för att täcka, jämfört med våra vanliga Warpaints.
TIPS: Rätt konsistens på färger är ett individuellt val. Så om du vill tunna Warpaints Air rekommenderar vi att du använder Warpaints: Airbrush Medium för att få exakt den konsistens som ger dig bättre flöde.
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611158372

Visningar 481

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Warpaints Air Starter Set The Army Painter

Pris

409 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 995 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?