Beskrivning

Ny produkt direkt från The Army Painter
Warpaints Air Mega Set är ett fantastiskt sätt att antingen starta eller förbättra din samling av airbrush-färger. Den innehåller ett brett urval av färger; från skarpa basfärger till skimrande metallic - till och med lägga till en levande fluo i mixen.

Alla Warpaints Air är förblandade och airbrush-färdiga direkt ur flaskan och tillverkade av ultrafiltrerat livfullt pigment. Warpaints Air-serien har utvecklats i ett unikt och innovativt triadsystem - varje matchande Warpaints akrylfärg har en motsvarande Bas- och Highlight-färg. Detta gör framhävning och zenitalskuggning till en vind och armémålning ännu snabbare och mer sammanhållen. För att göra saker enklare kommer Warpaints Air förladdad med två stålmixerkulor.

Innehåll:
60 x 18 ml Warpaints Air (inklusive 9 Metallics och 1 Fluo).



Ännu mer info från leverantören:

Warpaints™ Air är högkvalitativa akrylfärger med utmärkt konsistens och opacitet speciellt framtagen för att gå in i en airbrush. Vissa färger som blå nyanser kommer att ha en bättre opacitet än gula nyanser, till exempel. Eftersom pigment beter sig olika från färg till färg, precis som Warpaints™. Vi arbetar ständigt för att vår produkt ska uppfylla de höga krav som ställs av hobbymålare var som helst i världen, och att konsistensen och kvaliteten är något vi menar allvar med att bevara.

Skaka väl
När du köper Warpaints™ Air kan färgen inuti ha separerat lite. Så innan du laddar din airbrush måste du skaka dem så här:

Skaka flaskan i 30 sekunder
Krama ut lite färg för att kontrollera konsistensen, redo att ladda

Har du ingen airbrush? Använd en pensel istället
Warpaints Air-serien är designad för att vara airbrush-färdig direkt från flaskan, men om du inte har en airbrush fungerar det också att applicera färgen med en pensel. Det kräver bara ett extra lager eller två för att täcka, jämfört med våra vanliga Warpaints.
TIPS: Rätt konsistens på färger är ett individuellt val. Så om du vill tunna Warpaints Air rekommenderar vi att du använder Warpaints: Airbrush Medium för att få exakt den konsistens som ger dig bättre flöde.
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611159696

Visningar 863

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Warpaints Air Mega Set The Army Painter

Pris

1 549 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 995 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?