Beskrivning

Det är alltid lika spännande att gå igenom gömmorna i ens föräldrahem. Den här gången blev det ett fynd från min farfars tid! Nämligen 2 stycken girlanger med pappflaggor, ca 100 cm respektive 95 cm långa samt 10 stycken lite större pappflaggor på metallpinne (spetsig nedtill). Vad vore bättre inför Sveriges stundande nationaldag, så säg.

Överlag i bra begagnat skick men med lite mindre märken (för exempel se bild 7 och 10) och de lite större flaggorna har blivit "vågiga". Man kan säkert lägga dem i press. Passar utmärkt i en blomkruka/blombukett eller dyl. Jag misstänker att girlangerna har blivit delade då ändarna är lite olika långa, t.ex. 16 cm resp. 3 cm, vilket kan göra det lite utmanande om man ska hänga upp dem, om man inte väljer att knyta ihop dem. Zooma gärna in på bilderna för för att själv avgöra objektets skick.

Girlanger, ca 95 och 100 cm långa, grön tråd och pappflaggor om 4,5*3 cm.

Pappflaggor på liten spetsig metallpinne, höjd ca 13 cm. Mått på flaggan: 9*6 cm

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektnr 633 822 538

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 10:07

Svenska flaggan: 2 girlanger och 10 stycken flagga på pinne, dekoration, 6 juni

Utropspris

|0 Bud

33 kr

Auktionen avslutades utan bud

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

702 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också