Beskrivning

DVD Region 2, Svensk text

HANDLING:

Sum of all fears:
Ben Affleck är redo för action i rollen som CIA-agenten Jack Ryan i detta spännande actionäventyr baserat på bästsäljaren av Tom Clancy.

USA:s farhågor från Kalla kriget blossar upp på nytt när Rysslands president dör och efterföljs av en man med ett mystiskt förflutet. Spänningarna mellan öst och väst eskalerar när CIA misstänker att avhoppade ryska vetenskapsmän utvecklar nya kärnvapen. Jack Ryan kallas in av CIA-chefen William Cabot (Morgan Freeman) för att följa ett farofyllt spår som leder till en chockerande slutsats: terrorister planerar att framkalla ett krig mellan USA och Ryssland genom att spränga en atombomb under en stor fotbollsmatch.

"The sum of all fears" är en av årets mest explosiva filmer med James Cromwell och Liev Schreiber i två av birollerna.


I spindelns nät / Along came a spider:
Morgan Freeman är tillbaka i rollen som Alex Cross från "Och han älskade dem alla" i denna gastkramande psykologiska thriller som är en riktig knockout med ett högst oväntat slut.

Polisen och succéförfattaren Alex Cross har, efter partnerns hemska död, gått i pension och dragit sig tillbaka. Men när en smart brottsling, Michael Wincott, kidnappar den unga dottern till en senator, lockas Alex tillbaka till hetluften. Tillsammans med den Secret Service agent (Monica Potter) som fått i uppdrag att skydda den försvunna flickan följer Alex det slingriga spår av ledtrådar som leder fram till en häpnadsväckande upptäckt.

Kidnapparen vill inte bara ha en lösensumma han vill också att Alex skall hjälpa honom med att dokumentera århundradets brott. Alex måste ta sig igenom en härva av faror och svek i sina försök att sätta stopp för galningen och rädda livet på ett oskyldigt offer - hela tiden är det en kamp mot klockan.

Och han älskade den alla / Kiss the girls:
Åtta kidnappade kvinnor. Vackra kvinnor. Begåvade kvinnor. Alla med livet hängande på en skör tråd om inte polismannen Alex Cross och huvudvittnet Kate McTiernan kan hitta den svårfångade "samlaren" som själv kallar sig för Casanova. I en kamp mot klockan går jakten från den djupa södern till Kaliforniens kust och tillbaka igen i denna provokativa, spännande historia som bygger på James Pattersons bestseller roman.

Ashley Judd spelar den rådiga och bestämda McTiernan. Hon är den enda som lyckats fly från Casanovas gömställe och är fast besluten att rädda de medfångar som hon tvingades att lämna kvar.

Morgan Freeman spelar rollen som Cross, en mästare på att lösa det olösbara. Men den här gången är det mer än hans goda rykte som står på spel. Den här gången finns hans systerdotter med bland offren i denna strama, fastnaglande thriller.

***************************************************************************************************
Alla filmer jag säljer är i bra skick, om inte annat anges i produktbeskrivningen.

SÖKNING I BUTIK:
Söker du filmer från vissa ÅRTAL eller med vissa SKÅDESPELARE, så kan du enkelt söka fram det i min butik.
Sökexempel: 197* (Visar alla filmer från 1970-1979).

Letar du efter en speciell film? Hör av dig, så kanske jag kan hjälpa dig.

We do NOT ship outside of Sweden!

Lycka till!

Objektnr 380848129

Visningar 1 133

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Morgan Freeman collection - 3 disk (1997, 2001, 2002)

Pris

199 kr

pali71

Eskilstuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 771 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig