Beskrivning

FRÅGA DIG DET RÄTTA 10 vägar till ett fullödigt liv

av Debbie Ford

energica förlag 2005.

Kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår.

Fråga dig det rätta visar på en väg till ett bättre liv. Enligt Debbie Ford är det våra omedvetna val som hindrar oss från att nå de mål och önskningar vi drömmer om. Varje dag gör vi alla en mängd val som kommer att påverka vårt liv. En del av dessa val är obetydligare och kommer bara att påverka de närmaste minuterna, timmarna eller dagarna, medan andra fullständigt kommer att ändra inriktningen av vårt liv. Några val är lätta att göra, några är svårare. Men vad som är absolut nödvändigt att veta är att varje val, oavsett hur stort eller litet, lätt eller svårt, som vi gör individuellt eller kollektivt, ändrar inriktningen av vårt liv. Kvaliteten i våra val kommer att diktera huruvida vi kommer att kämpa i frustration eller leva ett fullödigt liv - våra drömmars liv.

Debbie Ford går rakt på sak bortom våra förnekanden med dessa tio frågor som omedelbart uppenbarar våra verkliga motiv bakom tankar och hur vi lever. Frågorna är både enkla, engagerande och utmanade på samma gång, men de fungerar också som ett andligt utforskade på djupet, vilket hjälper oss att navigera och att leva i samklang med vårt högsta syfte i livet.

Fråga dig det rätta öppnar dörren för att se om våra val ger oss kraft och energi eller det motsatta. Frågorna hjälper oss att gå bortom vårt intellekt - våra försvar, ursäkter och bortförklaringar - och våra känslor - vår nyckfullhet, våra måsten och begär - vilket stödjer oss att kunna fatta bättre beslut i vardagen.

När vi bl a ställer oss frågan: "Väljer jag utifrån min gudomliga källa eller min mänskliga sida?" skapar det en mer positiv hållning mot oss själva och andra, enligt Debbie Ford. Frågorna ger läsaren den karta som behövs för att kunna ta steget mot större livsglädje och välbefinnande.

Psykolog Debbie Ford är coach, lärare och konsult bl a på The Chopra Center for Well Being i La Jolla, Kalifornien. Hon har öppnat tusentals människors hjärtan till större självförtroende och känslomässig frihet. Debbie Ford bor i La Jolla, Kalifornien med sin son Beau.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektnr 583672486

Visningar 169

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

FRÅGA DIG DET RÄTTA 10 vägar till ett fullödigt liv Debbie Ford 2005

Pris

230 kr
Annonsen är avslutad

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 256 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig