Beskrivning

Väldigt virkat, av Erica Laurell

Erica Laurell virkar baddräkter och bikinier, klänningar, hattar, shorts, väskor, hårband, ja, till och med kappor och handskar kommer ur hennes flinka händer. Hon är nästan besatt av idén att ha allting i virkat - underkläder, kappor, slipsar, smycken...

Väldigt virkat innehåller ett 80-tal projekt uppdelade i Vinter, Kök, Glamour, Strand, Vardagsrum och Lekrum. Här finns allt från kläder för vuxna, barn, husdjur och dockor till mattor, sittpuffar, filtar, ljusstakar och tevärmare. Beskrivningarna varierar från riktigt enkla till mer komplicerade och boken innehåller grundläggande information om olika virktekniker.

Erica Laurell är 26 år och har virkat sedan hon var 5 år. Hon flyttade från Stockholm till Paris 2001 för att gå en treårig modedesignutbildning på Studio Bercot, en av världens mest välrenommerade äldre modeskolor. Det följdes av praktik på Maria Fors och Yazbukey i Paris, och Dedicated Follower of Fashion i Stockholm. År 2005 startade hon sitt eget märke, Erica Laurell, som säljs bland annat på Svensk Slöjd, NK, Mint & Vintage, Katitzi, Cissi & Selma och Sara Clausin.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med trevliga fotografier och teckningar i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 245/195 mm
Ryggbredd ca 19 mm
Vikt ca 730 gram
Sidantal 157
Författare Erica Laurell
Förlag Natur & Kultur
Utgivningsår 2008
Språk svenska
ISBN 91-27-11646-7

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633615099

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 17:27

Väldigt virkat av Erica Laurell

Utropspris

|0 Bud

85 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 991 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också