Beskrivning

VÅGA STÅ UPP! BLI EN ROLIG TALARE av Karin Adelsköld, utgiven av Ica Bokförlag. 14*21cm, 152 sidor, i mycket fint skick.

Fånga publiken med hjälp av humor! Det. här är en underhållande, pedagogisk och rolig bok som ger praktiska tips och råd på hur alla (ja, även du!) kan bli en roligare talare. Det handlar inte om att alla ska bli komiker utan om att skapa engagemang och väcka känslor, hur man kan göra sin framställning mer underhållande men också om att öka sitt självförtroende och våga ta plats.

En talare som använder humor har betydligt större chans att bli lyssnad på och ihågkommen. Ståupp-komiker odlar förmågan att snabbt läsa av och få med sig sin publik. För detta finns välbeprövade tekniker som alla kan ta till. Här avslöjar Karin Adelsköld ståupp-hemligheterna som alla kan lära sig.

Vikt: 400 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628357371

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 21:58

VÅGA STÅ UPP! BLI EN ROLIG TALARE - Karin Adelsköld

Pris

70 kr

Slutar om

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

450 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?