Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1985.
Reportage: TV-stjärnan Totte Wallin intervjuas i sin lägenhet på Kungsgatan i Enköping och han visar hur det ser ut där han bor. Samtidigt berättar han om hur han träffade kärleken, fästmön Ulla Knutsson under ett restaurangkök. Totte berättar om sin barndom, om hur han brukade åka till Västerås eller Uppsala för att gå på bio och om hur det fanns hasch i Heby.

Reportage: Skådespelaren Margreth Weivers och skådespelaren Bertil Norström är ett par och de bor i en villa på Lidingö. Nu tar de emot Hemmets Veckotidning och de berättar om sin allra käraste klenod: Ett blå krus.
Reportage: Berith Söderberg bor i en härligt gul villa i Ärla utanför Eskilstuna tillsammans med maken Tage Söderberg. Nu berättar de om sitt bröllop i Ärla kyrka och vilka enorma djurvänner de är. De räddar djur!

Reportage: När Myrna Alvarsson var sex år kastade en pojke henne i sjön på skämt. Det ledde till att hon började stamma och att hon blev mobbad hela skoltiden. Men så svarade hon på en kontaktannons och nu är hon lycklig. Myrna Alvarsson bor i Skällinge nära Varberg och hon är lyckligt gift med Johnny Alvarsson. På bild syns deras fyra barn: Charles Alvarsson, Sören Alvarsson, Angelic Alvarsson och James Alvarsson.

Reportage: 16-åriga Ann-Charlotte Åhrling bor i en villa i Nacka tappade bort sin dagbok. Då ringde hon till fjärrskådaren Erry Lidman från Luleå och han kunde se var den var!

Reportage: Malou Rindegård från Göteborg berättar om sin allvarliga sjukdom, anorexia som hon har börjat tillfriskna från. Äntligen har allmänheten börjat få upp ögonen för detta fruktansvärda.
Reportage: Lars Leishem är operasångare och han bor utanför Malmö. Nu berättar han om sitt liv, sin kärlek till djur och hur flickvännerna reagerar på djuren.

Annons: Opel Ascona.

Samt: Mode, mat, livsstil.

Se gärna mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 570332254

Visningar 505

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hemmets v 17 1985 Totte Wallin, Margreth Weivers, Myrna Alvarsson, Rindegård

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

379 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?