Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1987.

Stor idolbild på Glen Spove. Just nu lanseras han hårt av låtskrivarna Alexander Bard och Peo Thyrén.

Reportage: Titti Sjöblom-Breitholtz intervjuas om förhållandet till sin berömda mamma Alice Babs. Hur är egentligen deras relation och hur var uppväxten i Saltsjöbaden?

Reportage: Skådespelaren Torsten Lilliecrona och hans fru Gun Lilliecrona intervjuas. Helt plötsligt ärvde de ett paradis med älgar, rådjur och rävar utanför fönstret. De bor i underbara Lilla Sjögetorp vid Vingåker. Så ser det ut där de bor och så ser deras kärleksförhållande ut.

Reportage: Paret Linnea och Bror bor i ett fint hus i Övre Åskog utanför Söderköping. De har gift sig och skilt sig tre gånger! Nu berättar e om sitt stormiga förhållande.

Reportage: Klara Eriksson bor i den södra delen av Mariestad. Hennes barndom tillbringade hon på Djurö mitt i Vänern. Nu på ålderns höst skriver hon musik och berättar om den äventyrliga tillvaron på Djurö. Hon trodde att hon och lillebror skulle dö. Det fanns bara två hus på Djurö när hon växte upp.
Reportage: Kerstin Järneberg hade en hemlighet som barn. Hon brukade alltid kissa på sig. Tidningen träffar Kerstin Järneberg, numera 45 år. Hon är en snygg kvinna, skriver tidningen. På bild ser vi henne tillsammans med maken Arne Järneberg. Nu vill hon ta bort det skamliga med inkontinens. Nu intervjuas också gynekologen Gun Heimer om inkontinens.

Reportage: Snickaren Sven-Olof Thunell bor på gården Brudbäcken utanför Tranås. Han är gift med Anna-Lisa Thunell som är sjukbiträde. Nu visar hon upp en liten rådjursunge som hon har räddat!

Samt: Mode, mat, livsstil.

Se gärna mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 598224123

Visningar 428

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 19 1987 Torsten Lilliecrona, Djurö, Glen Spove, Kerstin Järneberg

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

379 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?