Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1984.

Klippdocka: Lilla barnet Helena får ett nytt plagg. Dessutom utklippbara katter.

Reportage: Tidningen åker hem till Harriet Ardenstam och Sten Ardenstam. Hon är teatervärdinna. Han är en folkkär estradör. De bor i en vacker våning på Södermalm.

Reportage: Per Grevér tröttnade på att vara kändis och att synas i tv hela tiden. Numera ägnar han sig åt hjälparbete i Brasilien. Ibland jobbar han bakom kameran på tv i Göteborg. Ibland saknar han stjärnglansen från då han stod framför kameran i Kvällsöppet.

Reportage: Skådespelaren Gunilla Åkesson tar emot Hemmets Veckotidning i sitt hem. I tv är hon ständigt sprudlande glad. Men hon har hemska erfarenheter också. Nu vet hon att hon aldrig kommer att kunna få barn. Så ser det ut där hon bor!

Reportage: Egon Franzén är präst och han bor i prästgården i Vallerstad utanför Mjölby. Nu intervjuas han. Ett tag trodde han att han skulle dö. Han hade en hemsk sjukdom. Men nu är han frisk igen! På bild ser vi även hustrun Ingrid Franzén.

Reportage: Pia Brandelius är ett välkänt ansikte i tv. Nu intervjuas hon. Nu intygar hon att hon faktiskt ÄR släkt med Harry Brandelius! Sonen heter Erik Brandelius och han är 14 år. Sonen spelar saxofon och är en fantastisk sångare!

Reportage: Hasse Andersson från Kvinnaböske intervjuas om sin älskade katt.

Reportage: Frida Jansson är 90 år och hon bor i Långshyttan. Det speciella med henne är att hon har läst varje nummer av Hemmets Veckotidning sedan det allra första 1929. På bild ser vi alla barn och barnbarn.

Reportage: Dagmar Mattsson är en underbar sångerska och hon har spelat länge ihop med maken Lorentz Mattsson. De brukar spela i Everöd utanför Kristianstad.

Reportage: Håkan Persson och Anders Persson i Lund har startat ett företag som hjälper folk med sina cyklar. Deras butik i Lund heter Cykel-City men alla kallar den för Cykeldoktorn.

Reportage: Kerstin Karlsson bor i Haverdalstrand utanför Halmstad. Nu ger hon en intervju om astma som hon har lidit av hela livet.

Reportage: Christina Schollin älskar att sticka. Nu intervjuas hon om handarbete.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektnr 605020164

Visningar 324

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 18 1984 Per Grevér, Egon Franzén, Sten Ardenstam, Pia Brandelius

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

379 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?