Beskrivning

Veckotidningen Idun från 1961.

Reportage: Anja Notini går på Berghs reklamskola i Stockholm. Hon är 20 år och ska bli modetecknare. Man ser på hennes utseende att hon har italienskt blod. Hon är släkt med Giovanni Domenico Notini, en skulptör från Italien som bosatte sig i Sverige 1826. Nu intervjuar och fotograferar Idun den unga Anja Notini och hon får berätta om sitt liv och sina framtidsdrömmar.

Reportage: Iduns reporter Tore Zetterholm har besökt Östtyskland och Östberlin. Hur är egentligen livet där? I Västtyskland talar man illa om Östtyskland. Man säger att folket lever under terror och att landet är fullt av civila poliser. Det stämmer inte, säger många. I DDR arbetar man gemensamt för att bygga upp ett samhälle där människor ska kännas trygga och där man höjer allas levnadsstandard. I en lång artikel beskrivs livet och vardagen i det nya samhällsbygget DDR i början på 1960-talet.

Reportage: Putte Kock är en stor favorit i tv. Nu gör Idun en stor intervju med honom. Putte Kock berättar om sitt innehållsrika liv.

Reportage: Inga Tidblad berättar om sin farbror, Emil Tidblad var. Han kom från Nyköping, började som plåtslagare och levde sedan ett märkligt liv.

Se även mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 592355967

Visningar 181

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Idun 5 1961 DDR, Putte Kock, Anja Notini, Inga Tidblad, Östtyskland

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

375 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?