Beskrivning

Säljer 4 st Kalle Anka i sämre skick med en hel del skador.....kanske någon vill ha tidningarna för att läsa.

Sidornas grundskick är okej och tom ganska bra för de ifrån 1960. Men notera att alla serietidningarna tyvärr har en del fula skador, se t.ex bild 3 där bitar fattas i ena omslags hörnet.

Nr 30 1960 är nog i skick GD med bl.a en ryggreva nedtill om cirka 3cm och en upptill om cirka 3 cm. Vidare har omslaget en hel del veck och skavanker.

nr 46 1960 är nog i skick GD- då en bit av hörnet på både fram och baksida av omslag saknas (se bilder) Vidare saknas en bit till höger om den gröna tavlan på omslagets framsida, se bild 1- Finns också några sidor med några smutsfläckar se t.ex längst ned på bild 4. Annars är sidorna överlag släta med raka hörn i den här tidningen.

nr 44 1988 är nog i skick GD med ryggreva nedtill om cirka 4cm som går upp i omslagets framsida, har även en mindre ryggreva upptill. Omslag har en del större veck/böjningar. Prenumerationsnamn/adr finns på omslagets baksida. På omslagets framsida står det extra Kalle Anka poster Europe.....notera den postern saknas!

nr41 1989 är nog i skick FR då bl.a en större bit av omslagets baksida saknas (se bild 5, tidningen längst ned till vänster, ovandel av bakreomslag saknas)....delar av prenumerations etikett syns också på baksidan av det skadade omslaget. Notera att extra jättekryss som omnämns på omslagets framsida saknas.

Men vänligen gör en egen bedömning av skick, genom att se på bilderna, innan ni lägger ett eventuellt bud, då jag inte är någon expert..

Självklart kan en del fel/skador ej ha nämnts.

Tidningarna skickas i en tunn kartong med bubbelplast via postnord spårbart eller med DBSchenker.

Om ni har någon specifik fråga angående någon utav tidningarna, så sänd ett meddelande så skall jag försöka att svara så gott det går.

Obs tar inget ansvar för förlust/skador via posten(såsom t.ex en skada i brevlådeinkast)
Betalning sker via Tradera

Objektsnr 629941748

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 18:19

Kalle Anka 1960 Nr 30+ nr 46 och Kalle Anka 1988 nr 44+ 1989 nr 41

Utropspris

|0 Bud

35 kr

Auktionen avslutades utan bud

KekGbg

Falköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

135 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?