Beskrivning

Jacobs värld av Jodi Picoult

Format: Pocket
Språk: Svenska
Sidor: 512
Utgiven: 2012
Förlag: Pocketförlaget
ISBN: 9789186969356

Jacob Hunt är en helt vanlig tonåring, i alla fall utifrån sett men han har Aspergers syndrom och är inlåst i sin egen värld. Han är begåvad och humoristisk men har svårt att förstå andra människor och trots att han försöker lära sig förstå dem så går det inte.

När Jacobs handledare plötsligt hittas död blir kännemärkena för Jacobs tillstånd tydliga tecken på skuld, med hans oförmåga att möta någons blick, hans tics och oförutsägbara utbrott. Till slut måste hans mamma ställa sig den svåraste frågan i världen: Är hennes son en mördare?

Jacobs värld är en gripande roman som insiktsfullt utforskar hur en sjukdom som Aspergers syndrom påverkar en familj, där en till synes vanlig dag plötsligt vänds till en verklig mardröm.

"När boken är slut vill man gärna veta hur det ska gå för alla inblandade. En underhållande berättelse som förhoppningsvis kan lära oss att människor kommer i många olika skepnader."
DAST Magazine

"Jodi Picoult har skapat karaktärer som är ytterst mångfacetterade och tagit upp ett ämne som bränner till. Jag slukade 'Jacobs värld' från sida till sida. Hon är en riktigt lysande stjärna och jag ser fram emot att få ta del av fler samhällsfrågor inlindade i romanform från Picoult."
Nerikes Allehanda

Skick
Fint läst skick.

Betalning
Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion. Om du behöver invänta lön, barnbidrag, pension m.m. så hör gärna av dig.

Frakt
Se gärna mina andra auktioner, jag samfraktar gärna. Vid fler vunna auktioner skriv till mig så väger jag alla varor och ser vad frakten blir innan betalning.

Leverans
Packas noga och skickas spårbart. Ansvarar ej för postens slarv. Varan skickas inom 3 arbetsdagar efter betalning. Erbjuder avhämtning om du vill slippa fraktkostnad.

Objektsnr 628121556

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 12:03

Jacobs värld av Jodi Picoult

Pris

30 kr
Annonsen är avslutad

Tillvarataga

Vällingby, Sverige

5.0

Tillvarataga

Verifierad

Toppsäljare

250 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?