Beskrivning

En märklig affär av Peter Robinson

Format: Pocket
Språk: Svenska
Sidor: 381
Utgiven: 2005
Förlag: Månpocket, utgiven enligt överenskommelse med Minotaur
Serie: Alan Banks-serien
ISBN: 9170014353

Överkommissarie Alan Banks klarade sig nätt och jämnt med livhanken i behåll när hans hem brändes ner till grunden av en psykopat. Nu är han sjukskriven eftersom han har hamnat i en djup depression. Frågan är om han ska orka gå tillbaka till sitt arbete vid kriminalpolisen i Yorkshire. När hans bror Roy, familjens svarta får som han inte har haft kontakt med på flera år, ringer och lämnar ett desperat meddelande på telefonsvararen ser Alan sin chans till en nystart. Han åker till Roys lägenhet i en av Londons mer fashionabla stadsdelar, men för att konstatera att brodern är spårlöst försvunnen.
Samtidigt har kollegan Annie Cabbot ett helt annat problem att brottas med. En ung kvinna har hittats död i sin bil med ett skotthål i huvudet. Eftersom hon saknar identitetshandlingar är det ingen som vet vem hon är. Det enda man hittar i bilen är en papperslapp med Alan Banks namn och adress.
När polisen till sist lyckas identifiera henne visar det sig att hon varit Roys flickvän och henens namn är Jennifer Clewes.
Alan ser direkt ett samband mellan broderns försvinnande och Jennifers död. Nu måste han gräva djupare i sin brors liv och förehavanden för att ta reda på vem Roy i grund och botten är och vart han kan ha tagit vägen. Han känner en stark oro över att allt hopp är ute vad gäller brodern när han obevekligt dras in i en mörk värld av sammansvärjningar, korruption och mord. Och med sorg i hjärtat tvingas han inse hur oerhört lite han vet om sig egen bror?

Skick
Fint läst skick.

Betalning
Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion. Om du behöver invänta lön, barnbidrag, pension m.m. så hör gärna av dig.

Frakt
Se gärna mina andra auktioner, jag samfraktar gärna. Vid fler vunna auktioner skriv till mig så väger jag alla varor och ser vad frakten blir innan betalning.

Leverans
Packas noga och skickas spårbart. Ansvarar ej för postens slarv. Varan skickas inom 3 arbetsdagar efter betalning. Erbjuder avhämtning om du vill slippa fraktkostnad.

Objektsnr 628214130

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 11:22

En märklig affär av Peter Robinson

Pris

30 kr
Annonsen är avslutad

Tillvarataga

Vällingby, Sverige

5.0

Tillvarataga

Verifierad

Toppsäljare

250 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?