Beskrivning

Baksidetext
Caroline och Jody Cliburn har nästa nått målet md sin färd när de överraskas av en snöstorm mitt ute på det skotska höglandet. De tvingas söka hjälp på det ensligt belägna godset Cairney och inbjuds att stanna där tills de kan fortsätta sin resa. Men mycket snart anar Caroline komplikationer. De är insnöade mitt ute på landet med en vilt främmande man, godsägare Oliver Cairney - en vänlig och generös men också farligt karismatisk. Och om ett par dagar måste Caroline vara tillbaka i London för att gifta sig...

Rosmunde Pilcher har blivit mycket älskad av en stor läsekrets. Snön som föll i april bjuder på allt det som har gjort henne så omåttligt populär - härliga miljöer, värme, humor och romantik.

" ... det är svårt att lägga undan boken ..." - Anne Lindgren, Dagbladet

Info

ISBN 9176432165
Titel Snön som föll i april
Författare Pilcher, Rosamunde
Förlag Stockholm : MånPocket
Utgivningsår 1996
Språk Svenska

Skick
Mycket gott skick inuti. Omslag i acceptabelt skick med stöt och vikskador. Inga markeringar/initialer/namnteckningar. Det kan dock förekomma defekter som jag inte har noterat men försöker mitt bästa som privatperson. Från rök- och djurfritt hem.

Betalning
Betalningsanvisning kommer i Traderas automatiska vinnarmail (via tjänsten Traderabetalning). Förskottsbetalning inom 3 dagar vid vunnen auktion, därefter skickas varan så snart som möjligt. Behöver du mer tid? Kontakta mig.

Frakt
Frakt/porto betalas av köparen. Två fraktalternativ ges. Kostnaden bestäms av fraktbolagen, de billigaste alternativen används. DB Schenker/Postnord/DHL har ansvar för frakthanteringen och skall kontaktas om problem uppstår. Samfrakt vid flera vunna auktioner är möjlig, och dess kostnad ges på begäran.

Frågor
Frågor besvaras främst kvällar och helgtid. Gäller frågan en auktion så var snäll och ställ frågan i god tid så att jag hinner svara innan auktionens slut.

International customers
For international bidders, international shipping charges are calculated to your designated delivery address. For further details, please send a message.

Objektsnr 630391825

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 16:25

Snön som föll i april, Rosamunde Pilcher. Pocket, 1996. Svenska.

Pris

15 kr

Chamomile

Öjersjö, Sverige

5.0

Chamomile

Verifierad

Toppsäljare

245 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?