Beskrivning

MELKER I NÖD OCH LUST + HEMMA HOS MELKER PÅ LANDET

av Melker Andersson

The Beaded lady 2013.

1 kartonnage i mycket gott skick och ett klotband i gott skick.

Stjärnkocken och tv-personligheten Melker Andersson behöver ingen närmare presentation. Men mitt i all uppmärksamhet kring alla hans fantastiska restauranger är det lätt att glömma att även Melker lever i en tidspressad tillvaro, där hemmamatlagningen måste gå fort och vara enkel att få till. I Melker i nöd och lust delar han med sig av sina lösningar på detta vardagsproblem. Här bjuder han på såväl smått och gott som huvudrätter och desserter. Allt som krävs är en kort shopping­runda i 7-Eleven­butiken och några minuter i köket. Smaklig måltid!

Ett landställe är så mycket mer än bara ett sommarställe. De fyra årsti­derna framträder tydligare på landet än inne i stan. Varje årstid på landet har sin karaktär och charm. På våren sitter vi i bersån med vår kaffekopp och lyssnar på fågelkvittret och på sommaren njuter vi av långa, ljumma sommarkvällar vid grillen. Sedan kommer hösten då vi drar på oss stöv­larna och ger oss ut i skog och mark på jakt efter bär och svamp. På vintern värmer vi oss framför brasan med en kopp varm choklad och ser snöfling­orna falla utanför fönstret.

Alla, gammal som ung, samlas och njuter av den goda maten året runt. Och det härliga med matlagning på landet är att där är ju hela naturen ett enda stort skafferi med massor av råvaror som ger inspiration till att laga mat.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 539220304

Visningar 364

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

MELKER I NÖD OCH LUST + HEMMA HOS MELKER PÅ LANDET Melker Andersson

Pris

280 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 185 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?