Beskrivning

Zhu-Zhu Pets spelet med högt tempo och mycket humor!

Kung Zhu-krigarna har svurit att skydda Zhu-artefakterna, men nu har de blivit stulna! Ditt uppdrag är att återupprätta frid och lugn och att hitta de saknade artefakterna! Kasta dig in i striden med kombinationsattacker, snabba stötar och förödande fåniga specialkrafter - alla med detaljerade och överdriva visuella effekter!

Sex upplåsbara karaktärer: Du kan styra Stonewall, Duke, Drayko eller någon annan favorit i det ultimata Zhu-äventyret!

Utforskning på hög nivå: Delta i strider och utforska omgivningen i olika Zhu-miljöer fyllda av möjligheter! Äventyr för flera spelare i samarbetsläget! Ge dig tillsammans med en kompis i kast med Azer och Thorns hejdukar eller den omvände Azhu via trådlöst nätverk.

Etapper som kan spelas om och om igen: Om du spelar om vissa etapper med andra karaktärer får du erfarenhet, högre poäng och belöningar i form av uppgraderingar! Om du avancerar tillräckligt mycket i klassen Zhu Warrior kan du låsa upp den fulländade klassen Zhu Master. Höj statusen på din Zhu! Avancera med varje karaktär för sig och skaffa bättre erfarenheter, skydd och uppgraderingar! Fokusera på att optimera din favorit eller gör allihop bättre.

Vårt ordinarie pris: 299:-

Objektsnr 170453546

Visningar 3 970

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Kung Zhu (Zhu Zhu Pets) - Helt nytt till Nintendo DS!!!

Pris

98 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?