Beskrivning

Genom mörkret och vansinnet väntar utlovad ära. Huvuden kommer bokstavligen att rulla i denna groteska, retro-inspirerade actionplattformare, där endast de starka överlever i brutala, skicklighetsbaserade strider mot skräckinjagande varelser.

Svinga en mängd dödliga instrument och förmågor för att testa ditt mod mot höga, ruggiga bossar. Utforska en vriden Lovecraftiansk värld höljd i mörker och vansinne. RPG-element låter dig anpassa din stridsupplevelse efter eget tycke, från din karaktärs utseende till färdigheter, statistik och vapen.

Ära och rikedomar väntar dem som kan spilla det nödvändiga blodet och inälvorna för att samla det.

Upplev en Lovecraftiansk inspirerad berättelsedriven action-RPG med skicklighetsbaserad strid. Utforska och bekämpa i en fruktansvärd värld rik på skatter och dödliga varelser. Elderand är ett kärleksbrev till Castlevania med moderna inslag. Skapa din egen väg när du avtäcker mörkret.

  • Svinga ett arsenal av dödliga verktyg, inklusive piskor, svärd, dolkar, yxor, bågar och mer. Från en magisk stav som skjuter energistötar till ett jättesvärd, olika vapen har olika statistik och förmågor, så hitta dem som du njuter mest av att bekämpa odjur med!

  • Tillfredsställande Metroidvania-stil utforskning möter skrämmande Lovecraftianska varelser i denna detaljerade handritade pixelvärld med storslagen gotisk estetik och handgjord nivådesign.

  • RPG-element låter dig anpassa din upplevelse för att bäst passa din spelstil, från din karaktärs utseende till deras färdigheter, statistik och vapen.

  • Samla byten från utforskning och fallna fiender och använd sedan det för att uppgradera dina vapen genom hantverk.

  • Resa till de många hörnen av detta farliga land, som en inbjudande by med handlare, en skog, ett tempelfängelse, svävande öar, en förbannad katedral och skräcksceneriet som är Elderand själv.

  • Mer än 60 olika fiendetyper och runt ett dussin bossar för ditt slaktarnöje.

  • Samla förlorade brev och annan korrespondens från de stackars själar som kom före dig för att lära dig mer om mörkret som tar över detta dystra land.

Objektsnr 617885966

Visningar 186

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Elderand - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

428 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?