Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Bärbar värmepressmaskin, miniplatta & enhandsmanövrering & enkel förvaring.

Denna bärbara värmepressmaskin är perfekt för hemmabruk, den avancerade känsliga pekskärmen och speciella värmefunktionen förbättrar överföringskvaliteten avsevärt.

Du kan använda en mängd olika material med enkel stämpling, inklusive värmepressad vinyl, glitter, transferpapper, flockning och mer.

Kompatibel med stora HTV eller strykmaskiner, den är en sann följeslagare till skärare och stora värmepressar, idealisk för sömnads- och quiltprojekt.

Du kan ta den här värmepressen var som helst.

- Bärbar med en hand

- Dubbelrörsuppvärmning snabbare

- Känslig pekskärm

- Isoleringsplattans bas

- bestående resultat

Huvuddrag:

- Hållbar värmeplatta,
Denna 800W bärbara värmepress har två rör med 3 olika uppvärmningslägen av låg, medium och hög, som bättre kan anpassa sig till olika värmeöverföringsmaterial och spara mycket uppvärmningstid. Den kombinerade driften av dubbla motorer ger högre tryck och god transmissionseffekt.

- känslig pekskärm,
Högkänslig digital touchskärm, integrerad design, enkel och intuitiv användning. Erbjuder hög-, medel- och lågtrycksjusteringar för att möta dina dagliga behov av din T-shirt strykmaskin.

-Lätt att bära,
Detta t-shirtjärn är lätt, bärbart och lätt att förvara. Du kan enkelt hålla den med bara en hand utan att använda all din kraft. Den är redo att bäras i en ryggsäck eller handväska.

- bra strykupplevelse,
Strykjärnet med dubbla ändamål är inte bara lämpligt för stora värmeöverföringsprojekt, utan kan också användas som strykjärn i det dagliga livet, vilket är mer ekonomiskt för hemmabruk. Du behöver inte köpa en separat strykmaskin längre.

- isolerande bas,
Den extra basen är designad med flamskyddande ABS-material, som hjälper till att avleda värme snabbt genom nätet i botten. Det finns inget värre än att av misstag bränna hälften av en design medan den andra halvan inte har knäppts ordentligt.

-Brett utbud av applikationer,
Den är mycket lämplig för alla typer av överföringsarbeten, och den är lätt i vikt, vilket gör att du kan njuta av glädjen i t-shirts, väskor, plyschleksaker och slängkuddar.

Produktspecifikationer:

Märkspänning: 220V

Märkeffekt: 800W

Värmeplattans mått: 12 x 10 tum / 31 x 25,4 cm

Frekvens: 60/50Hz

färgen röd

Tidsintervall: 0-999s

Temperaturområde: 0-392 ?/ 200 ?

Vikt: 11,02 lbs/5 kg

Varustorlek (längd*bredd*höjd): 34*29*22 CM

Paket innehåll:

1 x Mini Värmepress

1 x silikondyna

1 x kompositdyna

1 x nätsladd

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

- Bärbar och enhandsdrift: Denna värmepress har samma hastighet som en industriell värmepress med bekvämligheten av ett strykjärn. Den kommer även med ett bekvämt handtag som enkelt kan lyftas och läggas ner med en hand. När nedräkningen är slut kommer den att åtföljas av ett pip.

-Dubbelrörsuppvärmning snabbare: Med dubbla rör kan vår strykjärn värmas jämnt till exakta temperaturer vid högre temperaturer upp till 392°F/200°C. 800W dubbelrörsdesign säkerställer mer enhetlig effekt och bättre överföringskvalitet. Jämfört med ett enda rör är temperaturskillnaden mellan dess centrum och kant endast cirka 5°C. Hjälper dig att spara mycket uppvärmningstid när du använder denna skjortstrykmaskin.

-Responsiv pekskärm: Värmeytan på 12 x 10 tum är mycket större än andra minivärmepressar, så du kan enkelt komplettera en komplett T-shirtdesign med bara en värmepress. Dessutom kan temperatur- och tidsinställningar anpassas till olika material och värmeinställningar. Dessutom har denna press en unik tryckdisplay som hjälper dig att applicera exakt tryck och gör HTV-arbetet mycket enkelt och professionellt.

-Isolerad plattbas: Denna t-shirtvärmepress kommer med en isolerad bas som kan placeras inuti, vilket gör den säkrare att använda runt dina barn och husdjur. Topp- och sidohandtag håller händerna borta från värmeplattan. Oroa dig inte, du kommer att bränna dig. Denna värmepress låter dig säga adjö till det och producerar alltid rena, professionella överföringar.

-Långvariga resultat: liten värmepressmaskin för ultrasmå föremål med unika former. Den mäter 12 x 10 tum och får plats i din väska. Denna värmepress säkerställer att dina mönster tål flera tvättar - även de mest intrikata och skiktade designerna. Perfekt för större t-shirts, sweatshirts, banderoller, filtar, perfekt för att göra presenter, reklam och många andra unika och roliga föremål.

Objektsnr 569648626

Visningar 1 476

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

31 x 25,4 cm 800W bärbar värmepress, dubbelrörsuppvärmning, pekskärm

Pris

2 059 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?