Beskrivning

Nikon CoolPix P310 är en ljusstark (f/1.8) kompaktkamera med manuella inställningsmöjligheter, med vidareutvecklad vibrationsreducering, med filmläge full HD (1080p), med anpassningsbar funktionsknapp, med panoramafotograferingsmöjligheter, med snabb och exakt autofokusering, med retuscheringsmeny, med bakbelyst CMOS-sensor, med automatiskt HDR-läge, med trådlös överföringsfunktion, mm.

NIkon Coolpix p310 är en kamera som verkligen kan leverera hög bildkvalitet med utrymme för stor kreativitet. Med en ljusstyrka på /f 1,8 får du knivskarpa bilder och den ljuskänsliga CMOS-sensorn ger dig perfekt resultat i alla ljusförhållanden. För att ytterligare förbättra bildkvaliteten har kameran en optisk bildstabilisator som motverkar skakningar och störningar i bilden. Nikon p310 ger dig inte bara fantastiska bilder utan ger dig också utrymme för kreativitet. Med manuella inställningar och en LCD-skräm med hela 921 000 bildpunkter kan du ta kontroll över dina bilder direkt i kameran.

Högupplöst LCD-skärm

Nikon P310 har en skärm med en hög upplösning på hela 921 000 punkter. Det gör att du får en mycket ljusstark skärm och det blir roligare och enklare att visa och redigera bilderna direkt i skärmen. Skärmen är även gjort för att reducera reflektioner vilket gör att du får bra bild även vid starkt solljus.

Optisk bildstabilisator

En optisk bildstabilisator gör så att det blir enklare att ta bättre bilder. Stabilisatorn motverkar nämligen skakningar och störningar som lätt kan uppstå när man fotar med en handhållen kamera.

Manuella inställningar

Nikon P310 har manuella inställningar som gör att du kan ta full kontroll över dina bilder. Det finns även en funktionsknapp som underlättar när du ska fotografera. Funktionsknappen gör att du kan komma åt dina favoritinställningar på ett enkelt och smidigt sätt.

Snabb autofokus

En snabb autofokus är mycket användbart när du vill fotografera motiv i rörelse. Det gör kameran hinner fokusera och ta bilden innan motivet hinner röra sig. Vilket resulterar i bilder med bättre kvalitet även fast motivet är i snabb rörelse.

Full HD-video

Högkvalitativa filmer kan spelas in i formatet Full HD 1080p vid 30 bps och spela upp dem på en HDTV via en HDMI-anslutning helt utan kvalitetsförlust. Med Nikon P310 kan du fånga dina käraste minnen i knivskarp upplösning och inte gå miste om några detaljer.

Effekter och filter

Med Nikon COOLPIX P310 kan du på ett roligt sätt redigera och förbättra bilderna direkt i kameran.Du har tillgång till ett antal filtereffekter, till exempel Selektiv färg som konverterar en bild till monokromt läge och sedan lägger till en färgeffekt i ett valfritt område och ett stjärnfilter som skapar stjärneffekter runt ljusa objekt i bilden.

Kameran är i extrem fint skick och levererar mycket skarpa bilder. Den fungerar perfekt.

Medföljer laddare, batteri, 16 Gb minneskort och fotofodral.

Objektsnr 630449297

Visningar 1 562

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 20:19

Nikon COOLPIX P310 16.1 MP CMOS 4.2x Zoom NIKKOR Glass Lens, Full HD 1080p Video

Slutpris

|

1 953 kr

Auktionen är avslutad

Solen1234567 vann auktionen

Conradina

Göteborg, Sverige

4.9

Conradina

Verifierad

Toppsäljare

2 697 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?