Beskrivning

Härlig tunika från Polarn och Pyret storlek 110/116. Blå- och vitrandig med effekter i en orange-röd nyans. Knyt i midjan. 95% bomull, 5% elastan. Tyvärr har midjebandet repat upp sig en del men syns inte så mycket. Kan säkert enkelt åtgärdas av den händige. Annars hel och fin. Inga fläckar. Riktigt riktigt fin på! En favorit här hemma, välanvänd, men trots det fint skick. De orangea partierna har tappat något i färg sedan den var ny men inte så det stör. Namnad (överstruket).

Från rök- och djurfritt hem. Vi är doftminimerade.

Frakt med Postens A-post (framme dagen därpå, ej spårbart) 54 kr. Spårbar frakt med Schenker (kan ta upp till en vecka, upp till 1 kg, handla gärna mer av mig!) 59 kr. Spårbar frakt med Postens Skicka Hem 51 kr. Upp till 1 kg kan rymmas i Skicka hem-paket för 51 kr om ej alltför skrymmande. Om skrymmande: 59 kr. Önskas annat fraktalternativ; hör av dig!

Mitt ansvar för paket slutar då de är postade. Sedan är det fraktbolaget som tar vid. Har, hittills, peppar-peppar, dock aldrig blivit av med något paket i postgången!

Objektnr 632106457

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 23:35

Härlig tunika Polarn och Pyret blå-vit-orange storlek 110/116

Utropspris

|0 Bud

55 kr

Auktionen avslutades utan bud

Solias

Lindesberg, Sverige

5.0

Solias

Verifierad

Toppsäljare

704 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket