Beskrivning

Tidningen Femina från 1958.

Reportage: Jeanna Falk är danspedagog. Hon föddes som Jeanna Bjuggren. Nu intervjuas hon i Femina om vad livet har lärt henne. Hon har en syster som heter Gabo Falk.

Reportage: Anna Lisa Berkling är en välkänd röst i radio. Nu intervjuas hon om programmet som hon leder, "Hemmets magasin" och om sitt liv.

Reportage: Femina har besökt Assam, en delstat i nordöstra Indien. Här berättas om denna exotiska plats där tiden tycks ha stått stilla.

Reportage: Hur bör en ung familj inreda när det första barnet har kommit? I ett stort reportage visar Femina hur man ska inreda sitt hem nu i slutet på 1950-talet för att det ska vara stilfullt, praktiskt och modernt.

Artikel: Bittan Vinberg är duktig textilkonstnär. Efter en tid i USA har hon nu återvänt till barndomens Vinberga utanför Jämjö i Blekinge. Tidningen publicerar en bild på henne och berättar om hennes karriär så här långt.

Artikel: Lorens Marmstedt är en salt gosse, skriver tidningen. Nu är han på bild och tidningen berättar om denne man vars mor kommer från Tunisien. Därav hans mörka hy. Han har gjort mycket spännande i sitt liv.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 618701232

Visningar 125

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 40 1958 Jeanna Falk, Anna Lisa Berkling, Bittan Vinberg, Lorens Marmstedt

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

374 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?