Beskrivning

Tidningen Femina från 1960.

Ett nytt, fantastiskt hus har uppförts i Halmstad. Det handlar om en fyrkantig och stor villa med enorma glaspartier. Femina får komma in i huset och ta bilder i de olika rummen. För arkitekturen står paret Lise Höstrup och Hugo Höstrup.

Reportage: Hur är det egentligen att arbeta som körsnär? Femina träffade 16-åriga Yvonne Jacobsson som studerar till körsnär under ledning av mästaren Börje Pettersson. Man träffade också Sonja Ankarbäck som är pälssömmerska. Bild på henne.

Artikel: Agneta Bauer är 19 år. Nu har hon fått 4 000 kronor i pris för en underbar uppsats. På bild ser vi Agneta Bauer tillsammans med skräddaren Lars Herzberg.

Reportage: Femina har besökt Korsika. Här är resereportaget.

Reportage: För inte så många år sedan hade de flesta män fysiskt ansträngande arbeten. Det höll dem i god form. Numera så har automatisering och industrialisering gjort att många män i stället ha stillasittande jobb. Då är det viktigt att husmödrar inte ger sina makar för fet mat. Det kan vara farligt! Tidningen skriver om kvinnornas roll att vaka över sina älskade makars hälsa.

Artikel: Gunilla Holmberg är skulptör och hon bor på Lidingö. Hon har fem tonårsdöttrar. På bild ser vi Gunilla Holmberg tillsammans med döttrarna Åsa Holmberg och Lena Holmberg.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 619172798

Visningar 142

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 12 1960 Sonja Ankarbäck, Halmstad, Hugo Höstrup, Agneta Bauer

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

372 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?